Kärt land har konstiga namn

Jag skulle för en liten stund sedan söka upp en liten karta över Tjeckien på Google. Började skriva på engelska men stoppade mig ganska snart när jag såg hur de två första orden blev:

czhexk republix

Inte alltid lätt att hålla reda på alla de där tangenterna... Och om någon behöver hjälp på traven för framtida googling av tjeckien så stavas det alltså Czech Republic och ingenting annat. Men det visste ni väl.

Facklan var en bluff...

Den så omtalade os-facklan var ju i stan förra helgen. Sägs det. Jag vet inte om jag tror på detta, eller om det bara är något påhitt från den kinesiska överhjärnan. Sprida lite feststämning i stan liksom. Mitt tvivel beror på att jag träffat flera personer som verkligen försökt ta sig dit facklan skulle vara (efter lite om och men lyckades jag själv hitta något slags schema för hur den skulle färdas), och om de väl lyckats så har det varje gång varit lite av ett fiasko. Facklan kom inte, det var fel plats, facklan kan eventuellt ha kommit men det var svårt att veta eftersom det enda man fick se var en stor lastbil med en skärm på utsidan som visade en bild på en brinnande fackla... osv osv. Kollade precis igenom ett helt Facebookalbum med namnet Torch Relay, 60 bilder på folk som är på väg för att titta på facklan...och på väg därifrån. Inte en enda bild som antydde att något brinnande föremål skulle varit i närheten.

Jag säger bara vad jag tror.

Haha.

Hemkomsten säkrad

Sådärja, nu är det fixat och klart. 28 juli 2008 vid 23:30 är det bara för välkomstkommittéen att rada upp sig på Arlanda!  Kan inte påstå att jag själv känner mig så jublande glad över detta just nu, men jag lovar att vara glad när jag kommer hem ändå! Ska bli underbart att få lite svensk sommar men jag önskar ändå att det fanns en returbiljett till Shanghai någonstans där också.

Skrapsårs-update

Nu vet jag. Jag gick in i ett staket. Skulle kliva över det men det blev inte så lyckat. Skyller på att det var så lågt så att jag knappt såg det.

Farliga dagar i Shanghai

Igår fick jag en bautastor låga från en tändare rakt i ansiktet. Typ ett eldhav. Minst. Luktade lite äckligt om mig ett tag men de enda bestående menen blev lite kortare ögonfransar på mitt vänstra öga. Högra öga var det till och med. Sen idag upptäckte jag plötsligt ett ca 5 cm långt blödande skrapsår på mitt högra smalben. Vet inte riktigt vart det kom från. Dränkte det i alkogel så jag hoppas jag inte dör eller så nu. Ska nog dränka det igen innan jag går och lägger mig. Det är då inte en ren stad vi bor i, det är ett som är säkert.

Hemlös?

Nä det är jag väl inte ändå. Jag kan bara inte erinra mig om min fullständiga adress på Studentbacken. Är inte ens säkert på gatunumret. Dags att flytta hem då tror jag. Men det var ju det jag försökte göra å andra sidan. Behövde det för British Airways hemsida och så plötsligt var det bara lite blankt i skallen. Jaja. Om någon av er skulle komma på den är det ju bara att säga till. Tack på förhand.

Blixtar och dunder

Värsta regn- åsk- och blixtovädret drog in för inte så länge sen här. Det har varit pressande värme hela dagen och framemot kvällskvisten slog det till! Blev rena rama dagsljuset ett tag där när det blixtrade som mest! Nu verkar det ha lugnat sig lite.

Visst tusan...

Det är ju mors dag idag! Bäst att knåpa ihop något fint mail och skicka till mammsen där på andra sidan jorden!

House party + Glamour

Gårdagskvällen började på en hemmafest (känns konstigt att skriva hemmafest egentligen när ingen av oss faktiskt har ett riktigt ordentligt hem här) hos Sun som går i vår klass. Han hade styrt upp det hela tillsammans med en svensk tjej, Elin och det var precis lagom skönt att bara sitta utomhus och dricka öl och mystiska blandningar av annat. Några från vår klass var där, sen kom även Oliver och Wyu och lyste upp tillvaron. Klockan tolv var det tydligen tvunget att vara tyst där så vi begav oss då ner på stan till Glamour Bar. Alltid lika trevligt och goda drinkar. Mötte mannen från månen igen (som tur var verkade han ha glömt att vi skulle gifta oss :) ) och fastnade sen ute på balkongen med Wyu. Var kanske lite rund under fötterna, jag satte min kamera i hans hand och sa typ här, ta en fin bild på utsikten som inte var så fin just för tillfället för all smog. Men han fick säkert till något har inte kollat ännu.

Idag borde jag köpa flygbiljett hem. Innan alla försvinner eller blir ännu dyrare. Ojoj.

18?

Jag har förstått att det inte gick så värst bra för den där Perelli igår va?

Sluta sitta där och le va!

Längst ner på min msngrej går det just nu en reklam för Mötesplatsen. Strategiskt och bra säkert, men nu råkar det vara så att min chef Niklas har hamnat i deras reklam på något vänster, så så fort jag har min msn uppe nu så är där en sliskmysig bild på honom och någon tjej ute i solen. Ganska lustigt. Tur att det är en chef jag tycker om och inte någon person jag inte gillar haha.

I hundrade ååår...

Idag fyller pappa år kom jag precis på! Tur att jag kom på det va! För nu har jag grattismailat och klockan är inte mer än halv fyra på morgonen svensk tid. Hoppas han blir glad. Någon present har jag inte skickat, har köpt lite saker men de får vänta till jag eller någon annan vänlig själ har släpat hem dem. Dessutom fick han sig en ny bil (Eric, han har gått tillbaka till sin kära Landrover Defender, klarade visst bara ett par månader utan men den här gångne är det den lite kortare varianten enligt det lyriska mail jag fick för någon dag sen :) ) för några dagar sedan så jag tycker minsann han fått present så det räcker också. Även om det var från honom själv. Nä. Klart pappsen ska ha en lite present till!

Kul. Utanför fönstret är det någon jättemaskin som borrar sig igenom saker, det smälls smällare och någon satte precis igån ett monsterhögtalarsystem som skränade konstig musik som inte gick att identifiera på grund av de överröstande ljuden från byggarbetsplatsen. God morgon på mitt arma sake-huvud... Fast sake-huvudet mår iofs bra. Ja.

Saaakee till folket

Jo så vet ni vad. Jag har druckit sake förut. Inte var det gott inte. Så ikväll. Jag mötte upp Sean, Victor och Justin på en all-you-can-drink-and-eat-restaurang. Vi åt väl sådär halvmycket och drack lite öl, men tyckte inte riktigt att det var värt de där 150rmb'na var. Så såg vi hur bordet bredvid drack sake och tänkte att aha det där vill vi också ha. Visserligen var en av tjejerna vid bordet bredvid alldeles söndergråten, men det är ju inte säkert att det var sakens fel så vi drack på en då. Oj vad vi drack sake. Klockan strax efter nio var jag alldeles kalasig och vi skulle inte ens gå ut ikväll. Klockan elva var jag helt enkelt jättefull. Men det var kul! Speciellt som jag alltid avskytt denna djävulsdricka innan, förväntade mig att första shoten skulle vara helt vidrig. Men se nej det var den inte, den slank ner så fint så fint. Så även den andra till den åttonde nånting. Sen gick jag över till att shotta öl istället. Victor var dödstrött men lika glad för det, Sean var glad som alltid och hennes kompis Justin hade humor. Sen åkte jag hem med en jätterolig taxichaufför, jag tror att vi pratade om den olympiska facklan som är här i stan idag och imorn. Man kan aldrig vara helt säker när konversationen är på kinesiska. Sean hade ett roligt fackeläventyr idag, kan berätta om det imorn. Ledtråd: Nog visste jag att det mesta var fake i Kina, men en olympisk fackla...?

Oki, nu ska jag nog sova ruset av mig så att jag orkar med något imorn.

Godnatt från denna underbara stad!

Nattens drinktips

Richie on the Beach. Omdöpt från Sex on the Beach with Richie. Kommer för tillfället inte ihåg vilka två spritsorter det var i och jag vet inte hur den smakar, men den såg god ut och han har komponerat ihop den med kärlek.

Tvålen på fel ställe

För andra kvällen i rad har jag varit en hårsmån från att sätta flytande tvål på tandborsten istället för tandkräm. Inte så gott kan jag tänka mig va.

Jag vänjer mig nog aldrig...

Nä. Jag blir lika liksom ledsen varje gång man är på en restaurang, en klubb, en bar här i Kina som verkar fräsch och trevlig, så får man för sig att gå på toa och så gapar det där äckliga hålet i golvet mot en. Den här kvällen avslutades på BabyFace och där finns ett alldeles fantastiskt fint rum utanför toaletterna som ser ut som det gjorde på Sturecompagniet förut ungefär, men sen är det lik väl ett äckligt hål på själva toan. Varför? Undrar jag.

Idag är ac'n på i mitt rum, för första gången med avsikt att kyla ner istället för att värma upp. Oj så svalt och skönt jag har det här i mina rosa lakan med lila höstlöv.

Storlekar hit och storlekar dit

Det är knasigt. Jag har precis slängt ner massa lakan i tvättmaskinen och var alltså tvungen att bädda sängen så jag har någon stans att sova ikväll. Jag har tre kuddar, två täcken, en bäddmadrass, fyra örngott, tre lakan och tre påslakan. Och jag tror mig inte kunna hitta en endaste grej som är av passande storlek för sitt innanmäte! Inte helt i alla fall. Alltså inget örngott som passar någon kudde helt bra osv... Känns som att det är olika storlekar på precis allt. Knasigt. Men nu är det rent och fint i alla fall och både örngott, påslakan och lakan (!) är i rosa med lila ränder och lila typ höstlöv på. Mycket intressant kombo fast inte riktigt så fult som det låter.

Nu ska jag damsuga och sen eventuellt städa lite på vår balkong. Ikväll blir det Latina (brasiliansk sallads och köttrestaurang, godast i stan!) och förhoppningsvis en liten sväng på någon klubb för min del i alla fall!

Nästan Tokyo

Ja imorse åkte vi nästan till Tokyo. Fast sen gjorde vi inte det ändå.

Det utlovade köksbordet :)

Här har ni det i all sin skönhet:

image107

De små pluttarna på den undre hyllan är alltså de ditlimmade "diamanterna". Classy.

Ren och fin

Mycket intressant hittar man när man torkar av min dator. Damm så klart. Men även diverse fläckar av något som såg ut som tomatsås på tangenterna längst upp till höger. Håller på att rensa upp lite på insidan också. Flyttat över massa bilder till en hårddisk, slängt lite skit och håller för fullt på att föra över 4GB bilder från de senaste veckorna. Har knappt kollat på pekingbilderna själv! Spännande jovisst.

Iaktagelser från en balkong

Stegar man ut på våran balkong är man så gott som garanterad att få se annorlunda saker. Utsikten vätter mot flera andra hus här i komplexet, och tittar man ner så ser man parken som går genom hela altet. I lördags förmiddag stog jag där och pillade med tvätten (tvättmaskinen är ju på balkongen som ni vet) och spanade ut lite. Dagens underhållning bjöd då på en av vakterna här på området som tränade på att slåss fast han hade ingen motståndare. Han sprang omkring och smög bland buskarna, viftade med armarna, sparkade åt både höger och vänster. Det får väl i alla fall ses som ett bra tecken att de håller sig fräscha, om de någon gåns skulle behöva ingripa mot någon ovälkommen gäst på området. Såg även två män i blåställ som sprang omkring och såg ut som de lekte brandmän. De bar på något som liksom liknade en brandslang förutom att den var mer som ett snöre. Och det brann ingenstans. Och snöret hade två lösa ändar vilket kanske inte är så lyckat om man vill att de ska komma ut vatten genom den ena. Då föredras väl någon slags vattenkälla i andra änden.

Det kommer bättre tider...

I alla fall för mitt bloggande. Annars är det prima tider minsann! Har hunnit med en dagsutflykt till Hangzsou där Marianna och jag hade en helt underbar dag, cyklandes runt fina sjöar. Anledningen till lite bloggande stavas väll annars s p r i t... Och att jag har prioriterat att fixa massa borde-göra-saker också. Igår morse skrev jag en att-göra-lista, med allt från viktiga saker till inte så viktiga, och minsann skrev jag med att blogga där också haha. Dock måste jag nu sova då jag ska upp om dryga sex timmar igen. Hej o hå och god natt!

En återfunnen timme!

Satt vid köksbordet och pluggade och var så less så less på att skriva tecken. Sneglade på klockan hela tiden och ville verkligen gå och lägga mig för hon var nästan 11 och vi har tidig morgon igen. Så jag gjorde en slutspurt och skrev ner lite mer ord och sen tog jag mitt pick och pack och gick och la mig i sängen. Och så kollar jag på klockan! Då är hon bara kvart i tio! Mina vänner, jag har precis vunnit än till timmes sömn (alternativt en till timmes plugg om man vill se det från det hållet men det vill jag inte ikväll)! Lyxigt när man är trött va.

Hao jiu bu jian

Ja vad kan det tänkas betyda va?

I händelsernas (epi-)centrum

Vi har lyckats va sen vi kom hit. Först pricka det värsta snöovädret på 50 år elle vad det var, och nu största jorbävningen på 30 år. Tror att ni kan läsa lika bra om den hemma som vi kan här, men här i Shanghai märks det inte av på nåot sätt i vårt dagliga liv i alla fall. Pappa ligger på om att jag ska hjälpa till på olika sätt, men det är inte det lättaste när jag inte ens vet vart man kan vända sig om man vill skänka en slant... Kanske ska ta och ta reda på det i alla fall, något borde man väl ta sig till när man ändå är på plats och har möjlighet att bidra om jag bara visste hur...

Happy Hour - Spring!!

Så idag var vi i skolan och sen åkte vi till Starbucks och pluggade. Sen försökte vi få med oss några vänner ut på stan för en drink eller två men ingen (av de tre som var på tal i alla fall) verkade vara så på. Så vi satt väl hemma och ugglade lite, jag städade lite också, och funderade på vad kvällen då skulle bjuda på. Kvart i sju kom Marianna inspringandes och meddelade att det minsann är happy hour på Cotton's i en dryg timme till, hmmm ska vi åka dit? Frågade Bea men hon var upptagen med att prata med Harald så vi bestämde oss för att åka själva ändå för en drink eller två (minst två egentligen eftersom deras happy hour består av 2 för priset av 1) och lite middag. Hur trevligt som helst och dessutom träffade vi en svensk kille med sällskap som var där också så vi förflyttade oss till deras bord och tillbringade kvällen med dem. Johan heter han. Ska försöka komma ihåg det till nästa gång så att jag inte behöver sitta en hel middag och försöka komma på det. Vi har alltså träffat honom förut. Två gånger tror jag, varav den andra också var helt random på en klubb. Shanghai må ha många invånare men i vissa kretsar är det inte en stor stad ändå. Vi blev även inbjudna på en fest på lördag med andra svenskar så det kan bli kul! Imorgon blir det nog hemmakväll med kanske lite plugg, sen på torsdag har det uppenbarat sig någon slags billig studentgrej och på fredag blir det KTV och sen Glamour Bar med klasskompisar. Kuuuul va. När vi kom hem skulle vi dricka lite öl också och jag fattade inte varför jag spillde så på hela mig men sen var det visst hål i glaset. Så det kan gå. Min nacke knakade precis obehaglgigt mycket. Jag har tvättat idag också. Kuuuuul va.

Hehe

Oj så skeptisk jag var i natt när jag kom hem haha. Kanske lite överdrivet.

Och så missar vi det!

Det har ju varit någon slags jordbävning här idag! Inte riktigt här här men inom landets gränser i alla fall! Det är ju väldigt tråkigt och ledsamt för de drabbade, men jag kan ändå inte låta bli att tycka att nu när den ändå var och faktiskt har känts av ordentligt i Shanghai också så kunde vi väl fått känna bara lite? Vi satt i en taxi och märkte ingenting. Dock såg jag en suspekt stor folksamling utanför ett stort hus med begagnade bilar där alla stod utanför och kollade upp liksom, men jag tänkte väl att det hade varit något bråk eller annat typiskt kinesiskt. Jaja, så var det med den saken i alla fall. Oroa er för oss behöver ni rakt inte göra, men det gjorde ni väl inte ändå. :)

Date? Dejt?

Date? Dejt? Båda låter lika förjävligt illa och är inget jag i normala fall sysslar med, men ändå gick jag med på detta konstiga fenomen ikväll. Visserligen var det fantastiskt trevligt, men helvete, vad är det för trams? Ska kanske väntamed att skriva mer tills imorn när vinet och gtsarna runnit ur kroppen.

Annars hade vi en mysig svenskdag med brunch, plugg, shopping. Bra grejer helt enkelt. Dåligt med skrivande här bara. Är fortfarande skyldig en pekingskildring också, men nu börjar jag få tillbaka lusten att skriva om det så snart kommer det nog! Lagom tills alla hört om det på andra vägar. Jaja, man kan inte alltid vara snabb...

God natt (och godmorgon för mig igen om fyra timmar usche)

Mysdag i Shanghai

Idag har Shanghai visat upp sig från sin allra bästa sida! Solen sken, det var precis lagom behagligt vara-ute-väder och underbara kamrater bestämde sig för att tillbringa dagen på stan. Vi började med brunch på en stor terass i trädtoppshöjd, fortsatte med att strosa runt lite, sen drack jag vin på en uteservering med min killkompis Wyu medans de andra passade på att vaxa sig lite. Vi fortsatte sedan med middag på malaysisk restaurang och gick sen och kollade i några dvd-butiker. Låter kanske inte som att detta skulle tagit upp alltför mycket av dagen, men jag var hemmifrån i nästan tio timmar så det var ett fantastiskt lungt och skönt tempo på allt. Tråkigt att inte mina kära lägenhetskamrater var med och delade den bara, men imorgon ska vi förhoppningsvis köra ungefär samma visa vi tre fast med lite inslag av plugg på eftermiddagen. Mysigt! Bar eller utgång blev det inte ikväll dock vilket var lite trist på ett sätt, i alla fall bardelen, men när jag känner efter nu hur trött jag är så ska det bli väldans skönt att bara somna in ikväll också. Ska nog börja kolla på en film, var länge sen jag somnade till det. Hoppas ni alla njuter av pingst- eller kristihimmelfärdshelgen eller vad det nu är där hemma!

<3

Stockholms studenter, misströsta ej mer!

Nej, för räddningen är här! Jag vet inte om det är ett skämt eller på riktigt? Första maj har ju redan varit? Första april också för den delen vilket kanske är mer relevant då det är då man skämtar ja. Detta damp i alla fall ned i min inbox på Facebook:


Nu har nationslivet äntligen kommit till Stockholm
Nu har nationslivet äntligen kommit till Stockholm!! Alla Stockholms studenter är varmt välkommen till Stureplans Nation.

Premiärfesten hålls på Sturecompagniet, Onsdag den 14 maj 22-03 Studentpriser i baren!!!50 kr i dörren med Campus/Mecenat/Studentkortet! (20år)

Varmt välkomna!


(Alltså jag fattar att det här så klart är på fullaste allvar, men det är ju bara så lustigt.)

En dag till ända...

Och jag tror att min g-tangent börjar bli lite knasig, har upptäckt flera gånger de senaste dagarna när jag skrivit att det saknats lite g'n här och var i texten.

Jag kom iväg till Carrefour, kom hem med massa mat och vatten och åt en sjukt god sallad till middag. Det regnar fortfarande ute och min väderapplikation i hörnet visade förut halv sol och halv regn för imorn men nu har den gått och regnat till sig helt och hållet.

Jag längtar tills imorgon kväll! Vi ska äta middag med Diana och förhoppningsvis hennes pojkvän (hennes man är det till och med) och några vänner till dem. Sen ska vi till ett bryggeri på the Bund som jag tror har någon slags specialgrej imorn, mycket folk från skolan skulle dit så det blir nog prima det! Öl för hela slanten alltså. Sen har vi inga speciella planer för helgen. Plugga lite kanske och sen är det ju en kväll på lördag också! Borde göra den där att-göra-listan som jag tänkt fixa i flera dagar för att hålla ordning på allting, men jag kan ju tydligen inte ens komma mig för att göra själva listan. Så om jag glömmer boka flygbiljett hem så vet vi alla att det beror på att jag den där veckan i början av maj glömde bort att göra min att-göra-lista. Nu är jag trött på internet och dator (fast glad att vårat eget internet är igång igen (OCH våran dusch i lilla badrummet! Dock gick ngt i stora badrummet sönder när rörmockaren var där så vi har återigen bara en dusch haha. Hade väl två i kanske fem minuter) ), ska nog läsa lite istället.

Tråkregn

Det har regnat hela dan här. Skittrist. Blöt blir man. Sitter vid datorn på grannens otroligt tröga internet och har inte alls någon lust att berätta om vår pekingresa. Funderar dock på att kanske gå och handla lite. Stora planer. Sen plugga. Eventuellt äta något annat än spagetti med köttbullar eller McDonalds till middag, lite variation har ju ingen dött av. Det skulle ju vara gott med sallad faktiskt! Måste bara vänta på att jag ska lyckas logga in på internetbanken så att jag har några pengar att handla min sallad för.

Vi är roliga vi

Av olika anledningar är det ett rätt utmattat gäng här i vår lägenhet ikväll, därför tyckte vi att det verkade lämpligt att beställa hem lite McDonalds till middag. Det tycker vi iofs ganska många kvällar i veckan, men idag lagade vi faktiskt lunch ordentligt hemma. Jojo, lite konstiga makaronsnäckor och Ikea-köttbullar blev det. Till detta serverades två sorters ketchup samt peppar. Till saken. För tillfället råder det lite av en likviditetsbrist här i hushållet, pengar finns men de finns på våra konton och kort och där gör de ingen nytta när mr. McDonalds ringer på dörren. Plus att vi ju behövde ca 35kr till taxi imorn bitti också innan vi kommer till en bankomat. Så jag fick i uppgift att kolla om vi hade så det räckte (92rmb gick det på, måste vara rekorddyrt haha) så jag satt och tömde alla våra plånböcker på minsta lilla mynt och sedel. Lyckades skramla ihop ganska exakt det som behövdes och ändå ha 40rmb kvar tills imoron bitti. Vad gör man inte för lite tröstande mat ibland? Skulle tro att våra totala tillgångar i kontanter just nu ligger på ca 43,70 rmb.

Peking tur och retur

Sådär det gick ju bra att posta så jag är redo att börja pekingberättelsen.

Vi hade ju tänkt oss att vi gärna ville åka tåg dit, sista provdagen i skolan tog vi med oss lite packning till provet och när det var överstökat så åkte vi direkt till järnvägsstationen och försökte hitta biljetter till samma kväll. Det gick väl sådär kan man säga. Besöket på järnväsgstationen var mindre hemskt än jag befarat efter Guilinhemfärden, även om det var mycket folk så var det inte den där hemska stämningen som var där. Men sen så tyvärr så fanns det inga biljetter varken samma dag eller dagen efter så det gjorde ju det hela lite misslyckat. Men tappra som vi var så kom vi då på att vi skulle kolla upp flygpriser, och vi hade i taxin sett en liten skabbig resebyrå precis intill tågstationen så vi knallade över dit. Den visade sig vara kanske lite i det risigaste och opålitligaste laget så vi skippade den, men i ett inte allt för tjusigt kinesiskt hotell precis bredvid så hade de även en liten resebyrå så vi provade vår lycka där istället, och jovisst serni! En timme senare satt vi i en taxi på väg till flygplatsen med varsin överprissatt men dock äkta flygbiljett till Peking! Under tiden vi väntade på att allt skulle bli klart hade vi även ringt runt till lite hostels och bokat en natt på ett av dem så även den biten var avklarad för första natten i alla fall. Förutom någon timmes försening på grund av rush hour på start- och landningsbanorna (trodde sådant togs hänsyn till i beräkningarna för flygtiderna men kanske inte i Kina) så gick allting jättebra och planet var mycket större och finare än de man flyger så korta resor med i Sverige. På något vänster lyckades även Bea och jag gå igenom passkontrollen på varandras pass. Så kan det gå. Sen när vi kom fram stod Pekings nya taxiflotta uppradad på flygplatsen och väntade på att få ta oss dit vi ville, och efter lite ringande fram och tillbaka till hostelet så hittade vi till slut dit och allt var hur bra som helst för det visade sig vara ett helt underbart ställe! Ett gammalt kvarter men en fantastiskt välbevarad för Peking typisk innergård, otroligt trevlig och hjälpsam personal, förhållandevis väldigt fräscha rum... Och en stor öl för fem kr, icke att förglömma. Många timmar tillbrinades på innergården under veckan vill jag lova, man ville liksom aldrig gå därifrån. Och så träffade man så mycket roligt folk där också! Men men. Det var resan till Peking, jag är lite less på skrivande nu så resten får komma lite senare ikväll kanske. Bilder måste dock vänta tills jag rensat datorns hårddisk, det är lite fullt där för tillfället så jag får inte över allt. Ayaaa. Ctrl + C nu då innan jag försöker mig på något vågat så inte allt förvsvinner.

Väntan är över!

I'm back in business. Har så varit sedan i måndags kväll men tyvärr så råkar vårat internet ha dött och det är väldigt sporadiskt man kan koppla upp sig på andras nätverk. Oki så nu vet ni nu provar vi att posta det här.

RSS 2.0