Nya användningsområden

Facebook är ju fantastiskt bra på alla sätt och vis, det tycker ju jag det! På senaste har även vår underbart söta lilla lärare Mao laoshi (laoshi = typ lärare) gått och skaffat Facebook. Detta efter att hon berättat om hur hon plöjt hela Sex and the City seriren på bara några dagar, och att hon tidigare även gått igenom Lost, House, Desperate Housewives osv. Och nu har hon gått och blivit helt knasig på Facebook, hon är inloggad hela tiden, skapar grupper åt höger och laddar upp bilder åt vänster. Ett brinnande intresse helt enkelt, inte vad man skulle kunna tro om en liten, välklädd dam i sina bästa år! Så idag när jag satt och pluggade såg jag plötsligt hur hon skrev till mig på den här jobbiga chatten som har dykt upp på sistone. Jaja, jag svarar väl tänkte jag och då börjar hon redovisa dagens provresultat helt ur intet. Fiffigt kan man tycka. Varför vara så officiell och hålla på med personnummer och anslagstavlor som vi gör hemma, när man kan bli så bra vän med sina elever att man kan ha dem på facebook och helt enkelt redovisa resultat den vägen? Förträffligt kan man tycka. Roligt var dock att hon, efter att ha meddelat mig mitt resultat frågar om det verkligen är jag (Martina) som är GengZhuYang (mitt kinesiska namn). Nu var det ju det, men lustigt om det hade varit någon helt annan.

Så nu är alltså två av tre prov avklarade, det tredje är imorgon bitti. Orkar inte plugga mer inför det nu, det får gå som det går, lyssningsdelen kan man inte plugga till nu i vilket fall, och pratdelen får bli lite som den blir. Kommer bli så skööönt sen när allting är klart! Ska ge mig ut på stan med Victor och leta lite maskeradprylar inför deras skolavslutnings/inflyttningsfest på torsdag. Och sen på kvällen då jäklar ska det drickas sake! Det där med sake head som jag pratade om för några veckor sedan är som bortblåst! Kulkulkul!!!

Och ja, det provresultatet jag fick reda på redan idag gick över förväntan bra. Det andra gick nog lite smått åt skogen men jag hoppas på att ha klarat det i alla fall. Nu ska jag kolla klart på Mannen som kunde tala med hästar. Faktiskt bra!

...

Nä, det jag trodde var stjärnfall var ju såklart bara en kines på någon balkong högre upp som slängde ut sina brinnande cigarettfimpar. Men det hade varit trevligt annars eller hur! Stjärnorna syns inte här i Shanghai. En gång satt vi på en takterass på en bar och tittade upp, och tyckte att vi faktiskt såg stjärnor. Så satt vi där och stirrade i tystnad en liten stund till, och insåg sedan att det var sateliter. Jaja, man kan inte få allt här i livet. Men om ni ser en stjärna ikväll, fallandes eller inte, tänk en liten tanke på mig då ok!?

Pollenchock och stjärnfall

Rubriken tillägnad alla er som gillar Lars Winnerbäck, det var mest sjärnfallet jag skulle berätta om nu. Fast jag nös iofs fem gånger i rad på Starbucks idag men jag tror inte att det räknas. I alla fall. Var ute på balkongen och kollade läget för en liten stund sen. Sen såg jag ett stjärnfall! Mysigt tänkte jag och satt kvar en liten stund till (det är svalt ute!! man får passa på). Några minuter senare såg jag ett till! Häfitgt va! Två på rad!

Lovely

Lördag kväll, klockan är lite efter tio, och vad gör jag? Jo jag ligger i sängen med datorn och svarar på mail och facebookgrejs! Vet inte när detta hände senast men det är så jäkla skönt! Är inbjuden till en 30-årsfest på Lounge 18 och den kommer säkert bli jätterolig (hoppas jag för B och M ska dit!) men jag bestämde mig helt enkelt för att skita i det den här gången. Vet inte ens vem det är som fyller år. Har dessutom varit ute en massa kvällar i sträck, ramlade hem vid fyrasnåret i morse också så jag tror att jag gör klokt i att satsa på en helt utvilad hjärna tills imorgon som är sista pluggdagen inför tentorna. Galet, om fyra dagar är det över!

I onsdags kväll åkte Marianna och jag upp till Vue-bar på trettioandra våningen på ett hotell. Fin utsikt fast kasskasskass service så efter en drink och lite prat med några utav de många svenskar som var där åkte vi hem. Svenskdelen var planerad, det råkade inte bara bli så.

Torsdag var det mysig middag med Elin från Sverige och ett gäng till, därefter drinkar och sen lurades jag med på fotboll vilket inte alls var särskilt kul den här gången så jag la ner och åkte hem någonstans mitt i andra halvlek. Dessutom tog de 100 spänn i inträde på en jäkla pub. "Men du får ju två öl för det" Vad hjälper det om man är för trött för att kunna dricka ens en halv öl...

Igår, fredag, var det Dianas födelsedag vilket firades med middag på en häftig japansk restaurang där man fick gå omkring i ett jätterum och plocka på sig massa mat. Sen blev det en drink på People 7 och sen övergav jag sällskapet och mötte upp Marcelo, Fraiser och Andrew på Sugar. Var hemskt trevligt att hänga med dem och bara flamsa en kväll, känner dem inte särskilt bra men de skulle hem över sommaren allihopa tror jag så det var lika bra att passa på att se dem.

Och det har regnat här. Som det har regnat till och från. Igår var det som att bada när jag gick från porten ut på gatan, vattnet gick nästan upp till fotknölen på de flesta ställena. Idag var det dock tort. Bra så.

Nu ska jag återgå till annat, sen sova! Tidigt! Mmmm....

Plugg

Det går inte jättefort med pluggandet. Ändå känner jag ingen panik, men det borde jag nog börja göra så smått. Dessutom dyker det upp trevliga saker att göra på kvällarna helt titt som tätt också, och när det är så kort tid kvar kan man liksom inte bara skita i den sociala biten heller. Varken kan eller vill. Ikväll belönade vi oss med en kväll i Xintiandi, alla utlänningars oas i Shanghai. Ett gammalt men totalrenoverat kvarter med massa massa restauranger, barer, klubbar och affärer. Även om det för det mesta är mycket folk där är det ändå lugnt att vara där på något vis. Ikväll blev det en drink på Luna, middag på Latina och en drink till på Luna innan vi rullade hem. Vår söta vän Alexandra från Tjörn joinade också. Och imorn är det bara att ta sig upp och bege sig till Starbucks med böckerna i högsta hugg. Som vanligt då. Meeen, om exakt en vecka är tiden på Fudan över och vi har en knapp månad i frihet! Kommer väl sluta med att jag sitter och skriver tecken ändå. Nä.

Update

Helvete vad dålig jag blivit på det här. Är ledsen för min egen skull för jag vill ju ha allting dokumenterat! Och skriver jag inte på en gång så glömmer jag ju! Kameran är ju i och för sig med för det mesta, men jag laddade precis över de ca 1000 senaste bilderna och det verkar bara vara massa fotbolls- och festbilder? Har jag inte gjort något annat? Där ser ni, jag glömmer. Måste skriva, måååste skriva. Ok vi kör en sumering först så att jag bli lite påmind själv:

Torsdag 19/6: Överaskningsfesten blev jättelyckad! Först middag (den visste de om), sen lite fejkade hejdåer, en snabb taxifärd till the Spot där massa fler människor väntade och där personalen gjort det jättefint med balonger och champagne, förberedda låtar som livebandet spelade osv. Kul!

Fredag 20/6: MIDSOMMAR!! Skola på dagen och sen en helt underbart trevlig midsommarfest på O'Malleys med flera hundra svenskar. KUL! Kvällen fortsatte i en trevlig herres sällskap på Attica och Bar Rouge och avslutades med en promenad på the Bund. Inte ofta man har hela promenaden helt för sig själva och får se gryningen över ett mäktigt Pudong. Sätt upp de på er att göra lista.

Lördag 21/6: Uhm. Hm. Eh. Jo! Brunch med Sean och Lia + pojkvän på Element Fresh (godaste salladerna i stan för en svensk svältfödd på grönsaker!). Sen lite traskande på fejkmarknaden tills jag kände att mina fem knappa timmars sömn tog ut sin rätt och jag var tvungen att åka hem och vila lite. Sen upp till Fudan (skolan) och lite öl hos Sean, sen vidare till en rätt lam hemmafest där det var en rysk tjej som jag tror inte tyckte om mig. Varför vet jag inte, vi hälsade inte ens. Tröttheten kom tillbaka, men det var bara att rycka upp sig, samla ihop dem som skulle till O'Malleys för att se Hollands kvartsfinal. Ni vet den där Sverige skulle ha spelat istället för Ryssland. Satt som en zombie hela matchen igenom med en nog lika trött Victor på ena sidan och en full holländare i sina bästa 50 år på andra. Den senare tog varje ursäkt han kunde hitta för att "råka" vidröra mig. Jag tog varje ursäkt för att flytta lite närmare Victor. Drog hem innan sista förlängningskvarten och lyssnade på slutminuterna i taxin hem. Fick lite hjälp av taxichauffören att första vilket land som faktiskt gjorde målen.

Söndag 22/6: Plugg på eftermiddagen, BonBon med trevliga herren från midsommarafton på kvällen. Kan tyckas att det var lite onödigt att gå ut en söndagkväll när väckarklockan ringer klockan sex på måndagen och jag dessutom hade två kvällar i ryggen då jag gått och lagt mig kl 6. Menmen. Upp kom jag iaf på måndagen. Idag.

Och nu jävlar börjar tentapluggandet. Någonstans kring 1000 tecken ska jag kunna känna igen på måndag nästa vecka. Behöver visserligen inte kunna skriva alla, men ibland känns det ändå övermäktigt. Men kul!


Nu är vi ikapp (igen)! Se om det kan hålla lite bättre nu då. Gonatt så länge!

Varmt

Vänner, det är varmt här. Något så fruktansvärt fuktigt är det också. Sitter i sängen i bikiniöverdel och sverigeshortsen (tar emot just idag men de är så svala!) och rinner bort! Droppe för droppe tynar jag. Försöker hälla i mig vatten i samma takt men jag vet inte om det är möjligt. Av Bea och Marianna märks fortfarande inga spår, sover antar jag. Jag har hunnit lämna lite pengar till tant mäklare och betalat våra räkningar samt läsa massa dåliga artiklar om matchen. Nu står valet mellan att åka till Starbucks och plugga (men då måste jag ta på mig mer kläder vilket tar emot) eller att röja upp snabbt på mitt rum och sen plugga hemma.

Ikväll ska vi på middag med Jon och Julia i vår klass. De är deras sista kväll i Shanghai, imorgon flyttar de hem igen :( Sjukt sorgligt. Men vi har styrt upp lite överaskningsfest efter middagen också så förhoppningsvis blir det en rolig kväll i alla fall. Klart det blir! Och imorn är det midsommar! Trist att vi måste gå i skolan bara, men sen vid 18-snåret, då intar vi O'malleys och äter svensk mat och dricker snaps! Free flow av öl också fram till 23! Wiiihaaa.

Fucking jävla kuk Sverige

Inga ord jag normalt sett tar i min mun (förutom Sverige då) men idag är det fan välförtjänt. Kan ha varit en av de sämsta matcherna jag någonsin bevittnat. Tagiskt från första minuten! Jaja, vi behöver bara oavgjort, det är chiiiiiill. Jojo. I vanliga fall skulle jag vara ledsen på riktigt, men det är liksom ologiskt nu för Sverige förtjänade inte att vinna den här matchen för fem jävla ryska pengar. Sista matchen i EM för min del tror jag, pallar inte att sitta uppe till fem fler gånger. Det hela gjordes ju inte direkt bättre av att ryssarna bestämt sig för att kolla på matchen på samma bar som vi svenskar kollat på varje gång innan. Har knappt sett en ryss i stan på hela tiden och så nu ikväll så sitter de och skriker i örat på en i 90 minuter.

 FAN!

Trötta grabbar

Det var ett gäng trötta svenskar vi tagit oss runt på stan med idag vill jag lova, men de var ändå tappra som höll sig uppe till 21 antar jag. (Andy: Martina, hur många minuter är det kvar till klockan är nio nu så att jag får gå och lägga mig??) Henning och Andy tog sig upp till vår skola en sväng och var med på  en halv lektion, sen åkte vi ner på stan och hämtade upp den tredje i sällskapet som hade anlänt på morgonen, tog en sväng på fejkmaknaden och sen lämnade vi dem åt sitt öde och åkte och pluggade en sväng för att sedan möta dem på deras hostel för lite middag och öl. Sen blev som sagt klockan nio och alla tre vinglade i säng och vi åkte hem. Ska bli spännande att se om de kan hålla sig uppe till matchen imorgon natt. Ambitionen är att göra det i alla fall.

Annars så.

Om på dagen två veckor är vi klara med terminen på Fudan. Känns vemodigt! Skönt just nu (förutom att det kommer krävas så mycket jobb dessa två veckor) men jag skulle så gärna vilja gå och sätta mig i vårt lite halvskabbiga klassrum med bänkar anpassade för en dvärg i september igen...

Andy in town!

Yay, idag kom äntligen Andy och hans kompis Henning hit! Henning hade vi aldrig träffat tidigare, men efter Starbucksfika, middag på Hot Pot King och öl på deras hostel så är han mer än godkänd! :) De ska hänga här i Shanghai till på torsdag morgon som planen verkar vara nu, sen sätter de sig på ett tåg i 40 timmar och reser runt och kommer sen tillbaka till Shanghai när våra prov är över och vi har lite mer tid att umgås. Måste ju faktiskt börja plugga ordentligt snart. Väldigt snart. Igår var min första alkoholfria kväll på nästan 14 dagar, startade på ny kula idag och misstänker att den i alla fall kommer hålla i sig till småtimmarna på söndag morgon. Om Sverige går vidare vill säga. Annars skiter jag nog i lördagskvällen. Känns tragiskt att inte ha sett mer än fyra och en halv match i EM, men det går bara inte att sitta uppe hela nätterna tills kl 5 och kolla. Huga. Nu är klockan elva och det ska bli så skönt att somna in!

Det här med väder

Nu regnar det igen. Den lilla grejen i firefox som berättar hur vädret ska bli de närmsta dagarna säger att det kommer regna ännu mer. Varför ska det vara så blött? Allting blir lite mer omständigt och alla skor läcker. Är det ok att gå på en rätt snygg restaurang och sen på sverigematch i gummistövlar?

Så mycket för det va

Haha. Här kommer jag och meddelar glatt att jag är tillbaka. Vad hände sen? Inte mycket va. Men jag har inte tid! Idag kommer jag nog ha sex timmars sammanhängande tid hemma (förutom för sömn då), det har inte hänt på länge tror jag. Ett himla flängande har det varit. Var eviga kväll. Och skola på dagarna så klart. Fotboll ett flertal kvällar den senaste veckan. Senast inatt, Holland-Frankrike. Galet var det! Kul! Ösregnade när vi vinglade ut från puben vid femtiden på morgonen, bara att fälla upp det läckande paraplyet och leta taxi. Det var inte det lättaste, tror vi till slut kom hem vid tjugo i sju eller så. Var evigheter sedan jag blev så blöt av regn senast! Oftast kan man ju ändå välja sina tillfällen för när man är ute eller inte om det regnar, men inatt hade vi verkligen inget val. Det vräkte ned, inga taxis. Men det var mysigt ändå på sitt sätt.

Ikväll blir det middag med våra älskade filipinska vänner från klassen, de åker nämligen hem redan på fredag nästa vecka. Sen bär det av till Big Bamboo för match. Nervöst. Vill liksom att vi svenskar ska få bli lika glada som holländarna var igår! Tycker jag att vi är värda.

Jaja. Kanske ska sluta snegla på mina kinesiskaböcker nu och faktiskt plugga lite. Snart prov, och dessutom stormar Andy med vän in här på måndag eftermiddag... Det är mycket nu va.


I'm back

Blogg.se har inte riktigt samarbetat den senaste veckan kan man säga. Omöjligt att logga in för de flyttar hela skiten till något bättre och nu är min del äntligen klar. Verkar se ut som förut fast lite fulare. Och nu är jag för trött för att skriva något men jag tänkte bara säga att jag inte dött här i Shanghai eller så. Oki hej.

Det ändras så fort

Kommer ni ihåg i söndags? Martina kommer inte upp ur sängen på grund av saken som inmundades kvällen innan? Tänkte att, nä för tusan, inget mer drickande på ett tag. Idag är det tisdag. Här sitter jag, visserligen inte så värst sent, men dock med 6 drinkar innanför kragen. Och det tycker jag är bra. För det var roligt. Godnatt då.

När vi ändå håller på...

image109

En sak till jag saknar är havet

SAKNAR

Det är ju lite skillnad på att längta och att sakna. Det hela var alldeles nyss klart i mitt huvud men sen kom jag av mig lite. I alla fall. Jag längtar efter en massa personer och saker hemma i Sverige, men det är inget som bryr mig nämvärt eftersom jag (alldeles för) snart är hemma igen och kan få allt det där. Men en sak som jag verkligen skulle ge mycket för att få här och nu är Mosebackes uteservering uppe på berget! Den saknar jag nu helt plötsligt!

image108

Kom hit kom hit! Från ett av förra sommarens besök där uppe.

Bilder?

För första gången på rätt länge verkar det funka att pluppa upp lite bilder på facebook. Så ni som har mig där, snart kommer (kanske alltså) lite Pekinggrejs. Förbered er på en himlans massa röda byggnader med krummellurrer och en del... träd? Jag kommer inte ihåg.

Jag skäms

Ja det gör jag. Norrköping ligger nästan precis på östkusten. Man kan åka in i Bråviken så kommer man till själva stan. Ja det kan man. Jag trodde faktiskt att Norrköping låg någon annanstans. Lite längre upp och mycket mer inåt landet. Nu har jag gjort min läxa. Jag har studerat en Sverigekarta med lagom många städer utsatta, har även lärt mig att Motala inte heller ligger där jag trodde att det låg. Vet inte riktigt vart jag trodde att det skulle vara, men inte vid den där sjön (höll jag på att skriva, jag VET att den heter Vättern, även om jag allt som oftast blandar ihop den med Vänern) i alla fall. Jag ska nog fortsätta stirra på kartan en stund, kanske kan jag lära mig något mer!

Eller jo...

  • ...då jag undrade över hur i hela fridens namn Götheborg (båten alltså) tog sig till Norrköping? Får den plats i Göta kanal? Jag fattar ingenting men så är jag ju inte alltid så kvicktänkt heller.

Det här var dagen...

  • ...då alla hanzis (kinesiska tecken) jag skrev blev fula
  • ...då det pratades mycket fotboll
  • ...då det på grund av fotbollspratandet uppdagades att det kommer bli till att vända på dygnet från och med måndag nästa vecka om jag vill vara uppe och kolla på alla de matcher jag faktiskt vill kolla på
  • ...då...nä.

Ännu en dag är över...

Och jag ska nog strax dra något gammalt över mig och sova. Måste upp tidigt tidigt imorn till skolan usch usch. Har legat/suttit i sängen precis hela dagen idag förutom kanske en timme när jag ätit lite och pratat lite med mina lovely flatmates. Imorgon får det bli ändring, då ska jag nog... Ja. Det får morgondagen utvisa helt enkelt.

Pekingsnabbis

Ok vi drar det snabbt så har jag det överstökat:

Peking
Dag 1:
  • Himmelska fridens torg (himmel så stort det var!)
  • Förbjudna staden (himmel så stor DEN var!)
  • Middag vid några sjöar (himmel så skönt det var att bara sitta ner i lite svalare temperatur efter att ha gått hela dagen i brännande sol!)
Dag 2:
  • Sightseeing på Pekings motsvarighet till Shanghais shoppinggata nr 1 (glömt namnet)
  • En trip till ett mycket märkligt område av stan där allting var på ryska, även personerna var ryssar och alla trodde att vi också var det
  • Besök av tre barer på kvällen
Dag 3:
  • Sommarpalatset (stort, vackert, mycket folk)
  • Trodde att vi såg tre täbybor utanför utgången, men efter lite support från Sverige kom det fram att det iaf inte var riktigt de personer vi trodde, men de kunde ju fortfarande varit täbybor
  • Slapp kväll på vårt underbara hostel
Dag 4
  • Ming-gravarna (vackert, intressant)
  • Besök på ett antal fabriker av olika slag där de försökte sälja på oss saker ("ingick" i den guidade turen vi var på den dagen, ville man inte ha dessa beök kostade turen dubbelt så mycket)
  • Kinesiska muren (!!)
  • Rundtur by car genom det olympiska området (Bird's nest, OS-byarna, OS-parken osv)
  • Lite shopping på en fakemarknad (billigare än i Shanghai!)
Dag 5:
  • Åkte till ett jättehäftigt konstdistrikt där man bara kunde gå omkring och kolla på olika utställningar hur länge som helst
  • Promenad och utforskande av hutongkvarteren kring vårt hostel
  • Pekingopera på kvällen (häftigt!)
  • Middag på en underbar restaurang samt en drink på en sjukt skön hotellbar

Ska erkännas att jag är lite tveksam till om alla aktiviteter hamnade i rätt ordning, men ungefär så här var det iaf. Peking? Är glad över att ha sett alla dessa historiska kulturskatter, men ännu gladare att vi bor i Shanghai och inte i Peking. Vill gärna åka tillbaka någon gång och göra en mer ordentlig tur på kinesiska muren än den vi gjorde nu, den var lite för turistig för min smak och jag fick inte riktigt den här 'wow'-känslan jag hade hoppats på.

Happy B-day Erick!

Allas vår mexikanske vän Erick fyllde år igår! Detta skulle så klart firas och det gjordes det, med besked! Kvällen började med en tidig middag på tepanyaki-restaurang, maten var god och saken var äcklig men dracks ändå. Var närmare 30 pers där och det var kul att stöta på lite nytt folk också! Tyckte lite synd om servitriserna som fick stå ut med många timmars skrälande och sjungande från överförfriskade latinamerikaner, men de verkade ta det ganska bra ändå och insåg att det var lika bra att bara fortsätta komma med sakeflaskorna.

Efter middagen rullade vi över till Mural där det var ett liveband som spelade salsamusik. Inte jättemycket folk där men det var kul ändå, oliver var gravt överförfriskad men dansade glatt ändå. Lia dansade lika glatt med honom men blev sen lite yr, och Sean hånglade med en kines som hon fem minuter tidigare bett oss rädda henne ifrån. :)

Sen började det dö ut lite där så efter lite kringåkande hamnade vi på Velvet Lounge där jag för första gången i Shanghai träffade på en vakt som inte ville släppa in oss för att det var för fullt. Tre minuter senare hade jag lurat in hela sällskapet på 8 personer, så det var väl inte sådär jättemycket allvar bakom vaktens agerande, men jag blev ändå förvånad. Sen var vi kvar där ett par timmar kanske innan det var dags att bege sig hemåt. Vaknade sen upp i morse och trodde jag var döende minst, blir ingen mer sake för min del på ett väldigt bra tag nu. Huga. Men nu börjar jag bli människa igen, skulle vilja gå ut på en liten promenad men det var ju tusan att jag skulle missa dagsljuset, det blev precis mörkt. Behöver ladda på min mobil också. Och eventuellt köpa lite choklad.

Sorgligt men sant

Jag har inte bloggat de senaste dagarna. Varför då kan man fråga sig? För jag har varit för jäkla slut och bakis för att orka göra något alls förutom att försöka samla kraft till nästa kvälls äventyr. Blir lite äcklad när jag tänker på det själv faktiskt, sånt tidsslöseri, men samtidigt är det ju så kul ute här! Idag tog det sex timmar innan jag kunde röra på huvudet utan att det kändes som att det skulle explodera och jag skulle spy. Mysigt. Moget. Nä. Dock så var fredagen ett undantag, vi var lediga från skolan (men om det regnade så sa lärarna att vi skulle ha lektion, typisk kinesisk logik) och jag spenderade dagen och kvällen och natten med mina bästaste nyfunna vänner.

Vi var först på ett museum med gamla kinesiska propagandaposters, det var rätt snyggt men ganska litet utbud. Sen bestämde vi oss för att ta en promenad till en liten konst- och cafégata som vi alla ville kolla in. Den här gatan heter Taikang lu, men det ända vi kunde hitta på våra kartor var Taicang lu men vi tänkte att det borde ju vara samma, ibland stavas saker och ting lite annorlunda på olika ställen här. Tjena så var det så klart inte. Så vi gick först jättelångt för att upptäcka att vi kommit till fel gata, men efter några telefonsamtal till bättre vetande personer så visste vi ungefär vart vi skulle så vi fortsatte gå och kom fram. Väl framme skulle vi äta lunch innan vi kollade på saker för vi var så trötta, men Victor och jag började dricka lite öl och sen dröjde det inte länge förräns alla var med i matchen och så slutade det med att Lia, Sean, Victor och jag satt i skuggan och drack öl och åt konstiga frukter i nästan sex timmar. Sen kom Seans kompis Justin och mötte upp oss och tog med oss på Singaporeansk restaurang. Smarrigt. Vidare sen till en bar som var lite konstigt där de vi skulle möta upp inte var så vi sket i dem och gick runt hörnet till vårt kära Glamour Bar istället och fastnade i en soffa där tills det var dags att åka hem. En helt underbar dag i goda vänners sällskap!

RSS 2.0