En härlig dag!

Idag har varit en riktigt rolig dag! Precis som de flesta dagar här iofs, men idag var nog lite extra kul. Bea och jag började med lunch tillsammans med två nyfunna mexikanska vänner, två killar som var huuur trevliga, artiga och väluppfostrade som helst! Vi var på ett brasilianskt ställe där maten var dödande god och efter ett tag droppade det in fler och fler av deras mexikanska vänner. Tydligen hade de någon slags standardlunch där varje söndag, vilket gjorde det ännu gulligare att de bjudit in oss som enda utbölingar haha. Hur kul som helst verkligen! Sen bar det av till en annan lokal där det var svensk-mingel och filmvisning. Även detta var väldigt kul och filmen var jättebra! Ett öga rött var det som visades. Efter filmen var det middag på samma ställe så då fick vi chansen att prata lite mer med andra svenskar. Det var mestadels folk som redan var klara med utbildning och nu jobbade i Shanghai så många var lite äldre än oss, men vad gör det, var hur trevligt som helst ändå! Vi stannade inte så länge efter middagen utan begav oss istället av hemåt, hoppade av taxin lite tidigt och gick på vår gata och bunkrade med lite nya dvds.

På vägen sprang vi även på vår fastighetsmäklares assistent som kom med ännu ett passerkort till oss för våran ytterdörr till huset. Har ingen aning om det var så att han var på väg hem till oss för att lämna det, eller om han bara råkade vara i området och hade kortet på sig, men plötsligt var han bara där i alla fall. Så nu har vi alla varsitt kort, det börjar hända grejer tror jag bestämt. I veckan har de även kommit och hämtat två madrasser som var över och en ugn som stod i köket. Nu längtar vi bara efter en ordentlig klädhängare i hallen (soffan är just nu en enda stor jackhög) och lite hyllor som ska sättas upp. Och lite annat smått och gått, det går med myrsteg just nu.

Skulle gärna skriva mer, men jag måste ta och plugga lite, har nämligen läxa tills imorn! Så himla kul! Hoppas ni där hemma har haft er en bra helg också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0