Kvällen som var

Faran med att gå till ställen med tillräckligt låg ljudvolym för att kunna prata normalt är att man säger så mycket dumma/roliga saker.

Paladar
Tandläkaren: SKOJA!!
Hur gammal är man då? Va, om man är flickvän? Nej, om man tagit studenten.

Storstad
Här kom de mest brutala historier om djur fram. Till exempel den om Linus gamla klasskompis som hade en kanin som bästa vän. Kaninen förärades till och med med födelsedagskalas. "Palla köpa en tv till en kanin". En dag skulle kompisens mamma kliva upp på en pall för att nå något, när hon klev ner trampade hon på Nina (kaninen) och resten är historia.

David erkände att han med flit låtit sina marsvin springa iväg när de var ute på gräset, "för att de var så skrämmande när de gäspade". Säkert lika skrämmande som hästen som "sparkade" din mamma. Säkert.

Som en kontring på detta meddelade Linus att han släppt ut sin storasysters papegoja genom fönstret på tredje våningen MEDANS DEN VAR KVAR I BUREN för att se om den kunde flyga med buren på. Vad han gjorde med undulatäggen ska vi inte ens prata om.

Linus kommer även vara otroligt generös när det bjuds på fest hemma hos honom näta gång! Tanken är att bjuda på jelloshots (möjligtvis till huvudrätt serverad i någon slags jätteform). Men istället för att lägga massa dyra pengar på alkohol att ha i kom han på att man ju kan ha i lite lim istället för önskad effekt. Kokain var tydligen också på tapeten, men det var ju ännu dyrare. Så lim verkar vara en bra lösning. Blir det i flytande form eller i små bitar som skvimpar omkring i gelé? Återstår att se.

Olssons video
Linus: Martina, så om jag säger till dig att du har väl inte blonderat håret?, är det då en retorisk fråga?
Här lyckades de även sänka mig med en drink som definitivt inte var en GT, snarare en GG. Davids drink var fin. Och isig. Fick även beskåda ett sånt där fantastiskt stelt ögonblick mellan två människor som egentligen inte känner varandra men möts i natten och ska prata.

Mc Donalds
Här var det minsann fullt av människro som satt och sov vid borden. Är det riktigt bra? Alltså inte fulla ungdomar utan gamla människor.
David: Min mormor skulle ALDRIG gå till Mc Donalds.
Linus: Särskilt inte klockan ett på natten.
Nej Linus, men så vet vi ju vad din mormor har för åsikter om vissa saker också :) Skoja, hon är säkert världens snällaste, bara lite orolig för Elin.

Oj, glömde jag inkludera mig själv och mina intelligenta kommentarer till det mesta? Det var verkligen inte meningen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0